Liten opptattering?

Heei? Jeg vet det har vært lite opptateringer siden sist,men jeg blir jo aldri inspirert av noe sånn at jeg kan blogge om det eller noe sånt! ;( Det er jo dumt, men jeg skal prøve og blogge mer! Denne uken har vi foresten hatt OD-Oprasjon Dagsverk- Kaste Systemet. Vi jobbet for de kasteløse i Nepal. Det er altså de som bli sett på helt ubrukelige,skitne osv. Det er egentlig ganske spennende å jobbe med. Jeg jobbet sammen med tante på b.young (for de som ikke vet hva det er så er det en kleskilde). Der pakket jeg ut nye varer og vasket å litt sånt. De hadde bestilt de nye vår fagene, kan dra dit hvis du vil se de. Fargene er veldig fine og friske.

KULTURUKE;]
I neste uke har vi kulturuke, vi har en voksen man som ska være hovedsjefen for hele prosjektet. Han heter Sharek (vet ikke hvordan det skrives). Han er fra Nepal og det er det vår kulturuke skal handle om da. Lærerene vil at vi skal vite mer om kulturen dems siden det er det pengene vi samlet inn på OD går til. Så er vi delt opp i 6grupper tror jeg det var.

Musikk- Vi skal skal spille musikk som de lager hver dag, jeg er på den gruppen og det er helt utrolig hvordan musikk de har! Den er så annerledes enn hva vi ungdommer hører på! Det er strupe sang og masse rart!


Produksjon- De er egentlig 3grupper der,men de blir bare plasert på maske,tekstil og lage sånn pynt liksom alle blir på alle stasjonene tror jeg.

Teknisk-Det sier jo seg selv,de skal holde på med lys, bilde fram visning. De skal ha en bilde fram visning i forestilingen.

Dans/skuespill- Det er ikke som vanelig dans eller skuespill det er mer sånn løs og ledig hvis dere skjønner hva jeg mener, har ikke sett hva de har gjort med det er noe sånt.

Ymse-De skal dokumentere hva vi gjør og sånt, de skal snakke med pressen tror jeg det var de sa.

Mat-De skal lage nepalsk mat! De ska lage mat til oss som er på de abdre gruppene, så hver dag iløpet av uken skal vi få nepalsk mat. De skal lage litt sånn Indisk, som er nesten det sammen som Nepalsk.

Og det skal vi på ungdomsskolen jobbe med resten av uken ;) Det var alt for denne gangen :)

-Line-

Liten hilsen;)

Skriv en ny kommentar

Line E

Line E

13, Brønnøy

Hei! Jeg er en jente som er 12 og snart 13 og heter Line Emilie ;) Jeg kommer til å blogge når jeg har tid og hvis det er noe spennende som skjer;) Setter VELDIG MYE pris på kommentarer!!

Kategorier

Arkiv

hits